General Knowledge Questions - 17

1. In as MS Word document 'Ctrl+Delete' keys can be used for:
(a) delete a letter
(b) delete a row
(c) delete a paragraph
(d) delete a word
Ans:(d)

2. Which is function key using for spelling checking?
(a) F3
(b) F5
(c) F7
(d) F9
Ans:(c)

3. Which of the following is used to read PDF files?
(a) MS Word
(b) MS Excel
(c) Power point
(d) Acrobat Reader
Ans:(d)

4. G.Os are issued by:
(a) Government
(b) Secretary
(c) Chief Minister
(d) Home Minister
Ans:(a)

5. F.O.B means:
(a) Free On Boat
(b) Free On Bussiness
(c) Free On Board
(d) None of these
Ans:(c)

6. MIPS means:
(a) Multiple Information Processing System
(b) Multiple Information Per Second
(c) Millions Instructions Per Second
(d) None of these
Ans:(c)

7. Which is a presentation software?
(a) MS Access
(b) Power Point
(c) MS Excel
(d) Word Processor
Ans:(b)

8. The mistake in the typing groups of printed material is known as:
(a) Scribal error
(b) Typographical error
(c) Clerical error
(d)Spelling error
Ans:(b)

9. In MS word document, Alt+F8 is the short-cut key for?
(a) Review
(b) Mailing
(c) Reference
(d) Macros
Ans:(d)

10. To print in wide format, which orientation is suited:
(a) Vertical
(b) Horizontal
(c) Portrait
(d) Landscape
Ans:(d)

No comments:

Post a Comment