General Knowledge Questions - 20

1. How cute the baby looks!
(a) Interrogative sentence
(b) Exclamatory sentence
(c) Declarative sentence
(d) Imperative sentence
Ans:(b)

2. My best friend and severest critic ______ my mother.
(a) was
(b) were
(c) are
(d) is
Ans:(d)

3. This is the dog _____ I bought yesterday.
(a) who
(b) that
(c) which
(d) whose
Ans:(b/c)

4. have you heard the _____ news.
(a) latest
(b) later
(c) which
(d) whose
Ans:(a)

5. Come here:
(a) Quick
(b) Quicker
(c) Quickly
(d) Quickest
Ans:(c)

6. Everyone respects _____ honest man.
(a) a
(b) an
(c) the
(d) that
Ans:(b)

7. In our childhood days, we _____ to take long walks.
(a) used
(b) ought
(c) dare
(d) need
Ans:(a)

8. One should not be too strict, _____?
(a) shall one
(b) would one
(c) shouldn't one
(d) should one
Ans:(d)

9. I _____ you are wrong.
(a) think
(b) thinks
(c) thought
(d) are thinking
Ans:(a)

10. Unless you change your habits,
(a) you would suffer
(b) you should suffer
(c) you will suffer
(d) you shall suffer
Ans:(c)

No comments:

Post a Comment